Kinderboekenweek

Ieder jaar besteedt de school aandacht aan de kinderboekenweek met een groot project voor alle leerlingen. In alle klassen besteedt men dan veel aandacht aan leespromotie. Maar de kinderen knutselen, tekenen en schrijven ook.

Centraal staat het thema van de kinderboekenweek dat ieder jaar weer anders is. Er komen illustratoren, schrijvers en/of kunstenaars op school die lessen geven aan de kinderen. Ook ouders kunnen hierin een actieve rol spelen als zij van beroep of interesse goed aansluiten bij het thema van de Kinderboekenweek.

Alle activiteiten leiden naar een viering en een projectavond waarbij u als ouders wordt uitgenodigd. Op de projectavond is natuurlijk ook altijd een boekhandel aanwezig waar u de mooiste, nieuwste boeken kunt kopen.