Sporttoernooien

Het nieuwe schooljaar is begonnen en dat betekent dus ook nieuwe kansen voor onze sportkanjers tijdens de schoolsporttoernooien. Wij zijn een sportieve school maar willen wel winnen. Fair Play staat bij ons hoog in het vaandel en daar zijn dit jaar ook punten mee te verdienen op de schoolsporttoernooien. Er is namelijk een fair play-klassement dat wordt bijgehouden. Wij gaan natuurlijk voor die eerste plaats.

Aankomend schooljaar doen wij mee aan de volgende sporttoernooien:

Dammen/Schaken

Smashbal

Basketbal

Veldvoetbal

Minifinal (voetbal, hockey, handbal, Atletiek en Groepsspelen)

The Final (in Ahoy)

Wij wensen alle kinderen alvast veel sportplezier toe op de toernooien.

Zet hem op!

Inmiddels 3 succesvolle toernooien verder en al heel wat kampioenen zijn gehuldigd.

Het laatste smashbal toernooi was een groot succes. Maar liefst 11 van de 12 podiumplaatsen waren door de pijlerteams veroverd. Met als nummers 1 de enige echte smashbal kampioenen.

Mini Final 2016

Vol enthousiasme en met een dosis gezonde spanning vertrokken er ongeveer 190 pijlerkids naar de Mini Final. Onder begeleiding van juffen, meesters en een groot aantal behulpzame ouders, sommigen tegenwoordig aan te spreken met de titel: topcoach, hebben de kids bij handbal, hockey, basketbal en atletiek gestreden voor wat zij waard zijn. Met een heerlijk zonnetje, een geweldige sfeer en heel veel gezelligheid op en om de sportvelden hebben zij  een geweldige dag beleefd.

Er zijn maar liefst 8 bekers (hockey en handbal) en 25 medailles (atletiek) gewonnen door onze kampioenen. Maar naast de prijzen hebben wij het meest genoten van de inzet en sportiviteit van de kids.

Alle juffen en meesters zijn mega trots op de Pijlerkids! Wat zijn we toch een sportieve school.

Via deze weg willen we alle ouders nogmaals bedanken voor hun tomeloze inzet en gezelligheid!

Op naar de grote Final in Ahoy op 23 juni.

Alle leerlingen weer klaar voor de start. De spanning is weer om te snijden voor het allergrootste toernooi van het jaar.

The Final was wederom weer een mega succes, weliswaar niet in het aantal prijzen dit keer, maar alle sportiviteit tijdens en rondom de wedstrijden heeft er voor gezorgd dat alle kinderen veel plezier hebben gehad.

Albums

Album: Tennis