Groep 1 - 2

Dit is de pagina van groep 1-2 waar jullie informatie kunnen vinden over onze thema's! Kijk regelmatig, dan kunnen jullie zien wat we allemaal op school leren en ondernemen.

Aan de rechterkant zie je de linkjes naar huiswerk, of kun je foto's bekijken van al onze bezigheden.

BERICHTEN

26 mei 2017 - Sportdag groep 1-2
Sportdag groep 1-2
Op dinsdag 27 juni is de sportdag van groep 1-2.

De kinderen verzamelen met sportkleding aan in hun eigen klas. Dan vertrekken zij per klas naar het hockeyveld aan de Rosestraat/Laan op zuid. De kleutergroepen zijn verdeeld over de ochtend en de middag.

Het is verstandig om een flesje water of bidon voorzien van naam mee te geven. Op het veld staan jerrycans klaar waar zij hun flesje de gehele dag kunnen vullen.

Alle kinderen kunnen op gebruikelijke tijd weer bij school worden opgehaald.

24 nov 2016 - rommelpiet op school
rommelpiet op school
De rommelpiet heeft een bezoek gebracht aan de Pijler. Op de Kleine Pijler waren de juffen de sleutel kwijt en moest meester Harry langskomen om de buitendeur te openen. Binnen was het een grote rommel. Tussen de touwen door, moesten we naar de klas en ook daar had rommelpiet flink huisgehouden.

24 nov 2016 - meespeelvoorstelling van het SKVR
Begin november kregen de kleutergroepen de meespeelvoorstelling "gelukkig en lang" van het SKVR op school. Zij maakten op een bijzondere manier kennis met verschillende sprookjes. De kinderen waren zowel toeschouwer als speler en namen regelmatig actief deel aan de voorstelling. Razend enthousiast kwamen we terug in de klas.