24 september 2018

Even voorstellen - juf Funda

Funda Kose is het nieuwe gezicht in groep 5 Passiebloemvlinders.

Even voorstellen - juf Funda

Wie ben ik?

Mijn naam is Funda Kose en sinds de start van dit schooljaar ben ik werkzaam op De Pijler. Ik geef van maandag tot en met vrijdag les aan de Passiebloemvlinders. Ik ben 24 jaar oud en ik kom uit Rotterdam.

Na vier jaar studeren in Rotterdam, heb ik op verschillende scholen ervaring opgedaan. De afgelopen jaren heb ik lesgegeven aan verschillende doelgroepen. Ook heb ik stage gelopen in groep vijf op De Pijler.

Mijn hobby’s zijn lezen, film kijken, uit eten gaan en reizen. Verder vind ik het leuk om af te spreken met familie en vriendinnen.

Wat brengt mij op De Pijler?

Nu ik klaar ben met mijn studie, heb ik besloten om te werken op een school binnen de stad. Zoals eerder aangegeven heb ik eerder stage gelopen op De Pijler en mag ik nu eindelijk zelf lesgeven!

Ik heb er heel veel zin in en we gaan er samen een mooi jaar van maken!