29 november 2018

Jeugdfonds Sport en en Cultuur

Je sport- of muzikaal talent ontdekken en ontwikkelen via een vereniging of organisatie kan een aardige financiële investering zijn. Helaas is het voor sommige huishoudens een te grote investering, waardoor kinderen hun passie en/of talent niet kunnen ontdekken en ontwikkelen.

Jeugdfonds Sport en en Cultuur
Een aantal jaren geleden is daar verandering in gebracht door het ontstaan van het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Dit fonds is speciaal in het leven geroepen om kinderen in de leeftijd tussen 4-18 jaar, uit gezinnen waar te weing geld is om te sporten, muziek te maken, te dansen, schilderen, toneel te spelen of iets anders creatiefs te doen, deze kansen wel te geven. Het Jeugdfonds Sport en Cultuur betaalt voor hen de contributie/het lesgeld.
Het leven van je passie/talent draagt bij aan je gevoel van levensgeluk. Dat verdienen we allemaal!

Aanvraag

Er kan een aanvraag gedaan worden voor een bijdrage waarbij de richtlijn € 450 per kind, per cursusjaar is. Dit bedrag kan afwijken omdat gemeenten soms eigen spelregels hanteren. Het toegekende bedrag wordt direct betaald aan de instelling waar het kind les krijgt.

Bij ons op school kan onze maatschappelijk werker, Rubelto Baker, de aanvraag doen.
Rubelto werkt op maandag en dinsdag op de grote Pijler in het kantoor, naast het kantoor van meester Harry. U kunt hem mailen via rubelto.baker@smwr-rijnmond.nl

Telefonisch is hij bereikbaar via 06-24924995.