06 december 2018

Kerst op de Pijler

De Sint is weer terug naar Spanje en de Kerstman, het kerstfeest en de kerstvakantie zijn in aantocht.

Kerst op de Pijler
Volgende week wordt de school versierd door de ouders van de OR en de medewerkers van school. We wanen ons in een kerstparadijs en daar hoort net voor de vakantie een gezellig kerstdiner bij. Het kerstdiner zal plaatsvinden op donderdag 20 december. Op de kleine Pijler van 17.45u - 19.00u en op de grote Pijler van 18.00u - 19.15u. De dag erna, op vrijdag 21 december, is er een halve dag school.
We luiden op de grote Pijler de kerstvakantie in om 12.00u en op de kleine Pijler om 12.15u.

De OR is nog naarstig op zoek naar ouders die een steentje kunnen bijdragen in de organisatie van het kerstdiner. Op donderdag 20 december tussen 13.00u-15.00u voor de voorbereidingen van het kerstdiner op de kleine- en de grote Pijler en in de avond van 20 december tijdens het diner+opruimen op allebei de locaties. (GP en KP).

Aanmelden kan via: lijanne_vollaard@hotmail.com .