15 november 2018

Op avontuur in je buurtnatuur

In de tuin van de Rotterdamse Munt groeien en bloeien heel erg veel kruiden en eetbare bloemen.
Zo maken zij de stad groener en gezonder. Er valt een hoop te ontdekken.

Op avontuur in je buurtnatuur
Vanaf december 2018 biedt de Rotterdamse Munt natuuractiviteiten voor kinderen aan:
'Op avontuur in je buurtnatuur'.

In totaal zijn er drie blokken verdeeld over het (school)jaar. Elk blok bestaat uit twee lessen op de woensdagmiddag. Het blok wat in december van start zal gaan, is het eerste blok.

Er is een verdeling gemaakt in activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 9 jaar (start 12 december) en activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar (start 19 december).

De Rotterdamse Munt is gevestigd aan de Rosestraat 200. (Aan de overkant van de Peperklip, ongeveer halverwege de straat).

Klik op Flyer Rotterdamse Munt voor meer informatie over de activiteiten en hoe u uw kind hiervoor kunt aanmelden.