22 november 2018

Ouders gezocht voor de ouderraad

Om dit jaar weer alle activiteiten voor de kinderen goed te kunnen organiseren zijn we op zoek naar enthousiaste ouders die daarbij willen helpen.

Ouders gezocht voor de ouderraad

De ouderraad (OR) bestaat uit een groep ouders die op vrijwillige basis gedurende het schooljaar samen met de school/leraren een aantal activiteiten voor de kinderen organiseert, waaronder: het sinterklaasfeest, het kerstdiner, de sportdagen, de schoolreis en het afscheid van groep 8 (boodschappen, catering).

Dit jaar is een lustrumjaar, onze school bestaat 25 jaar. We willen hier zeker aandacht aan besteden en om er iets leuks van te kunnen maken, hebben we nog veel helpende handen nodig.

Door omstandigheden zitten er helaas niet voldoende mensen in de kerstcommissie, dus heb je op korte termijn tijd om ons te helpen, dan horen we het ook graag!

Interesse en kun je tijd vrijmaken? Neem dan contact op via: lijanne_vollaard@hotmail.com of informeer bij de OR leden .

De volgende OR vergadering staat gepland op maandag 3 december om 19.30 uur op de Grote Pijler.