03 oktober 2019

Projectavond KBW

Op donderdavond 17 oktober sluiten we het kinderboekenweekproject gezamenlijk af.
De projectavond is voor alle kinderen verplicht bij te wonen! Deze uren worden de dag erna gecompenseerd door de start van de herfstvakantie om 12.00 uur (12.15 uur op de kleine Pijler).

Projectavond KBW
De projectavond is gepland voor de groepen 1 t/m 7. Groep 8 is op kamp.

Voor de kleutergroepen en de groepen 3 zijn er activiteiten te doen rondom het thema van de kinderboekenweek.

De panda’s en de pony’s zijn in hun eigen lokaal op de grote Pijler te vinden. De kleuterklassen zijn dit jaar dus gesplitst.

Voor de groepen 4 t/m 7 geldt dat de leerlingen een rondleiding geven in hun eigen lokaal.
Er is dus geen sprake van rondes!

Tijden groepen 1 t/m 3, de kleine Pijler:

18.00u Deuren open
19.15u Laatste boeken kunnen worden gekocht op de kleine Pijler
19.30u Einde

Tijden groepen 1 t/m 7, de grote Pijler:

18.30u Deuren open
19.45u Laatste boeken kunnen worden gekocht op de grote Pijler
20.00u Einde

Vergeet ook niet om nog even bij de boeken te kijken van boekhandel Coelers, die op weer op beide locaties aanwezig zal zijn.