29 november 2018

Scholenmarkt voortgezet onderwijs groep 8

Op donderdag 13 december van 9:00u - 9:45u is het weer tijd voor het jaarlijkse bezoek aan de
VO-scholenmarkt.

Scholenmarkt voortgezet onderwijs groep 8
Op deze informatiebijeenkomst in de
'Nieuwe Persoonshal', Persoonsdam 139, zullen meerdere middelbare scholen zich presenteren. Er zijn leerkrachten en leerlingen aanwezig om u te woord te staan en te vertellen over hun school.

U bent van harte welkom om met de groepen 8 mee te gaan om informatie in te winnen over de mogelijkheden voor uw kind na de basisschool. U kunt om 8:30u verzamelen bij de klas van uw kind en met de groep meelopen naar de Persoonshal.

U kunt ook om 9:00u bij de Persoonshal aanwezig zijn en met de groep mee naar binnen gaan.

Onderstaande scholen zijn uitgenodigd om zich op de scholenmarkt te presenteren.
Het is nog niet bevestigd dat deze scholen ook allemaal aanwezig zullen zijn.

Zuiderpark College, Calvijn Juliana, OZHW Groen College (vh Edudelta), Olympia College, Young Business School Rotterdam, Focus Beroepsacademie, Palmentuin, Grafisch Lyceum Rotterdam, Calvijn Vreewijk Lyceum, Zuider Gymnasium, Calvijn Business School Thorbecke VO, Zuidermavo, Rotterdams Vakcollege De Hef, Vak College Zuidrand (v/h Slinge), Veenoord, Scheepvaart en Transport College, Avicenna College, De Passie, Monfort College, Horeca Vakschool Rotterdam, Het Lyceum Rotterdam, OSG Hugo de Groot, Het Praktijk College (2 locaties), Mavo voor Theater/Theater Havo-Vwo, Wolfert Tweetalig, Rotterdam Design College, Rudolf Steiner College,Montessori Mavo, Montessori Lyceum.