Nieuws

07 februari 2019

Smashbal toernooi

Op woensdagmiddag 30 januari stonden de sportieve kanjers klaar om naar het smashbal toernooi te vertrekken. Eerste hindernis was door de sneeuwval heen lopen naar de sporthal.

Smashbal toernooi
In de sporthal aangekomen, waren zij klaar om te SMASHEN. Het begin was stroef en het spel was iets trager dan gewend. Ondanks de lage snelheid werden er mooie rally’s gespeeld. Het bleek puur een kwestie van even opwarmen.
In de wedstrijden die volgden, werd er tactisch en slim samen gespeeld en uiteraard keihard gesmasht.

Na de poulefase namen er nog drie Pijler teams deel aan de halve finale, waar het niveau nog een tikkie opgeschroefd werd.
Het meidenteam van Sophia, Rayhan, Naomi en Rianne bereikten de halve finale, maar trof daar helaas de supersterke formatie van de Piramide aan.
Ook de strijd om de 3e plaats ging verloren. Met opgeheven hoofd en een lach stapten ze van het veld, wat een toppers zijn het toch.

 

Twee van onze jongensteams moesten tegen elkaar in de halve finale en er kan er maar één de winnaar zijn. Gelukkig wonnen Vicente en Anthony en Noah ook de finale, nadat ze in de halve finale Jayden, Massin en Soufian hadden verslagen. Een eerste en derde prijs bij de jongens. Superknap.

Na de sportieve prestaties ontvingen we als kers op de taart de sportiviteitsbeker. Wat een kanjers!