10 april 2019

Sportdagen groepen 1&2 en 3 t/m5

Vorige week, 4 april zijn de groepen 6 t/m 8 naar de Mini Finals geweest. Deze dag vervangt de eerder geplande sportdag. De groepen 1 t/m 5 hebben nog een sportdag tegoed.

Sportdagen groepen 1&2 en 3 t/m5
Groep 1-2

De sportdag voor de groepen 1 & 2 vindt plaats op maandag 13 mei, in het parkje aan het W.G. Witteveenplein.

We hebben voor deze dag voor iedere klas ouders nodig die kunnen helpen met het begeleiden van een groepje.

Als u het leuk vindt om te helpen, geef u dan op bij de juf van uw kind. U krijgt dan direct een infobrief mee met alle informatie over de sportdag.

Groep 3-4-5

De sportdag voor de groepen 3, 4 en 5 vindt plaats op dinsdag 14 mei op de Olympia sportvelden nabij het Feijenoordstadion.

De kinderen worden op gebruikelijke starttijd verwacht en zijn deze dag om 14.00 uit.

Houdt u a.u.b. rekening met de aangepaste schooltijd voor deze dag.

Verdere informatie over de sportdag ontvangt u per brief welke ieder kind meekrijgt.

Wij hebben er zin in en hopen natuurlijk op mooi weer!