18 november 2019

Vol verwachting klopt ons hart

Het is bijna zover! Zal Sinterklaas ook dit jaar even tijd hebben om ons een bezoekje te brengen?

Vol verwachting klopt ons hart
Alle kinderen mogen hun schoen meenemen naar school, die ze op donderdag 28 november zullen zetten. Zal er weer wat lekkers in te vinden zijn de volgende dag? Je weet maar nooit…

Allergie?

Omdat de Sint en Pieten veel weten van de kinderen, wordt er bij een traktatie rekening gehouden met voedingsallergieën. Toch kan het wel eens verwarrend zijn met zoveel kinderen en zoveel verschillende allergieën.

Het is goed de leerkracht z.s.m. te informeren indien u dit nog niet gedaan heeft of om even af te stemmen over de mogelijkheden. We weten dat de Sint graag wilt dat alle kinderen kunnen meegenieten van het feest.

5 december

We hopen dat Sint en zijn Pieten op donderdag 5 december een bezoek kunnen brengen aan onze school. Wij vieren dan in ieder geval zijn verjaardagsfeest en werken een halve dag. Leerlingen van
de grote Pijler zijn om 12.00 uur uit en leerlingen van de kleine Pijler om 12.15 uur.