22 november 2018

Vol verwachting klopt ons hart

Het is bijna zover! Zal Sinterklaas ook dit jaar even tijd hebben om ons een bezoekje te brengen?

Vol verwachting klopt ons hart
Alle kinderen mogen hun schoen meenemen naar school, die ze op woensdag 28 november zullen zetten. Zal er weer wat lekkers in te vinden zijn de volgende dag? Je weet maar nooit…

Allergie?

Omdat de Sint en Pieten veel weten van de kinderen, wordt er bij een traktatie rekening gehouden met voedingsallergieën. Toch kan het wel eens verwarrend zijn met zoveel kinderen en zoveel verschillende allergieën.
Het is goed de leerkracht z.s.m. te informeren indien u dit nog niet gedaan heeft of om even af te stemmen over de mogelijkheden. We weten dat de Sint graag wilt dat alle kinderen kunnen meegenieten van het feest.

5 december

We hopen dat Sint en zijn Pieten op woensdag 5 december een bezoek kunnen brengen aan onze school. Wij vieren dan in ieder geval zijn verjaardagsfeest. Omdat Sinterklaas dit jaar op een woensdag valt, zijn de leerlingen op de gewoonlijke tijden uit. Op de grote Pijler is dit om 12.30 uur en op de kleine Pijler om 12.45 uur.