Ouderraad

Binnen een school is de ouderraad echt onmisbaar. Deze raad is wettelijk niet verplicht maar doet buitengewoon goed werk voor de school. De ouders leveren samen met de leerkrachten een zeer belangrijke bijdrage aan allerlei schoolactiviteiten; de Sinterklaasviering, Kerst, Schoolreis, Sportdag, Ouderavonden. Deze activiteiten zouden niet georganiseerd kunnen worden als er geen ouders bereid zouden zijn evenementen te helpen voorbereiden en begeleiden.

Alle ouders zouden in principe actief ouderraadslid kunnen worden, maar dat vergadert een beetje lastig. Op zo’n grote school als de Pijler is een ouderraad bestaande uit een tiental ouders wel erg handig. Deze groep kiest zelf een Voorzitter, Secretaris en Penningmeester. Zij vormen het dagelijks bestuur van de OR. Ook u kunt lid worden van onze ouderraad.

Als u interesse hebt in een functie, neemt u dan gerust contact op met Harry Reitsma of een groepsleerkracht.

De volgende ouders maken deel uit van de ouderraad:

Naam Kinderen Functie
Nicole Akkermans Mick Lid