Nieuws

24 september 2020

Babynieuws

In de zomervakantie zijn twee leerkrachten van de Pijler (weer) ouder geworden.
Meester Arno en juf Kelly vertellen u er zelf graag mee over. 

Babynieuws
Meester Arno
Tijdens het afscheid van meester Harry ging plotseling de telefoon. Mijn vrouw Rachelle had tijdens de controle te horen gekregen dat een opname noodzakelijk was. We werden naar het LUMC gestuurd.

Na wat echo's en controles aan de monitor mochten we de dag erna weer naar huis.
Bij de volgende controle, een week later, was het weer raak. Een opname in het Sophia dit keer. Zonder baby's naar huis dat was geen optie meer.

De dag erna, woensdag 22 juli, zijn 's avonds met een spoedsectio onze twee jongens geboren.
Tyler 1600gr en Davey 1520gr, maakten het naar omstandigheden goed.
Na twee dagen in het Sophia te hebben gelegen mochten ze verhuizen naar het Maasstad Ziekenhuis. Dag in dag uit naar het ziekenhuis werd de invulling van onze dagen. Geduld werd onze grootste uitdaging.

Na lang wachten was daar het gelukkige moment, ze mochten naar huis.
Sinds 8 september zijn we gelukkig en compleet thuis. Eindelijk genieten van Tyler en Davey, zonder snoeren en plakkers. Hun grote broer Elroy is dolgelukkig, geeft ze veel kusjes en knuffels en vertelt iedereen dat de broertjes nu voor altijd thuis blijven. 

Juf Kelly
Op 27 augustus mocht ik me samen met m’n vriend Stan melden in in het Maasstad Ziekenhuis voor een geplande keizersnede. M’n baby lag namelijk al een flinke poos in stuitligging. In de middag is m’n mooie ventje Milan geboren! Na wat checks bleek dat hij helemaal goed gekeurd was en mochten we van ‘m gaan genieten.

Hij is nu bijna een maand oud en doet ‘t goed, we zitten nog heerlijk in een trotse babybubbel.
Ik ben flink aan het genieten van m’n heerlijke baby en het moederschap, maar zie jullie vast graag weer na m’n verlof in januari!