12 december 2019

Extra service van de zaak

Binnen het onderwijs communiceren we veel.
Van collega tot collega, van leraar tot leerling, van leraar tot ouder en nog veel meer.

Extra service van de zaak
De benodigde informatie voor ouders is te vinden via de schoolgids, onze website en via de (wekelijkse) nieuwsbrief. Informatie over vrije dagen en studiedagen is er o.a. terug te vinden.

Op de homepagina van de website is een kalender van het schooljaar te zien.
De dagen waarop er iets in de agenda is genoteerd, worden weergegeven met een iets donkerdere kleur oranje. Wanneer u op de datum klikt, komt er meer informatie tevoorschijn over deze dag.

In principe is de informatie in de online agenda leidend, samen met de informatie in de  schoolgids, die ook via de website te downloaden is. Toch komt het wel eens voor dat er een datum wijzigt. Deze wijziging wordt dan via de nieuwsberichten met ouders gecommuniceerd.

Om de nieuwsbrief te kunnen ontvangen, dient u zichzelf aan te melden via onze website www.obsdepijler.nl. U ontvangt vervolgens een e-mail met link, waarmee u de inschrijving kunt bevestigen.

De brieven die op het raam, naast de ingangen van de twee locaties van de Pijler worden opgehangen, is extra service. Houd daarom goed de agenda op de website en de nieuwsberichten in de gaten.

Mocht u iets tegenkomen wat verwarrend is of niet lijkt te kloppen, dan vernemen we dit graag.