04 december 2019

Informatiemarkt Voortgezet Onderwijs

Hierbij nodigen wij ouders van groep 8 leerlingen uit om op donderdag 12 december de
Informatiemarkt Voortgezet Onderwijs te bezoeken in sporthal 'Nieuwe Persoonshal'.

Informatiemarkt Voortgezet Onderwijs
Op deze dag zullen bijna alle scholen voor voortgezet onderwijs uit Rotterdam-Zuid en omgeving aanwezig zijn, zodat u en uw zoon/dochter goed geïnformeerd kunnen worden over de mogelijkheden wat betreft de schoolkeuze.

De groep van uw zoon/dochter gaat samen met de leerkracht naar de informatiemarkt toe.
U kunt, indien gewenst, meelopen. U dient dan op donderdag 12 december om 08.40 uur aanwezig te zijn in de hal van de grote Pijler.

U kunt ook op eigen gelegenheid naar de Nieuwe Persoonshal toe gaan en de groep opwachten.

De informatiemarkt vindt plaats tussen 09.00 - 09.45 uur.
Het adres is Persoonsdam 139 - 3071 EE, Rotterdam.

Wij hopen u daar te mogen ontmoeten!

Kunt u niet met uw zoon/dochter meekomen die ochtend? Blader dan vooral de VO-gids thuis door met uw kind en bezoek de website: https://koersvo.schoolprofielen.nl/