19 november 2020

Vol verwachting klopt ons hart

Het is bijna zover. Nu we weten dat Sinterklaas vanuit huis werkt, zijn we allemaal ontzettend benieuwd naar het plan dat hij dit jaar heeft bedacht. We hebben geen idee, maar vol verwachting klopt ons hart.
Ze zullen ons toch zeker niet overslaan?!

Vol verwachting klopt ons hart
Wat we inmiddels uit betrouwbare bron hebben vernomen, is dat alle kinderen ook dit jaar weer hun schoen naar school mogen meenemen.
Die zullen ze op donderdag 26 november zetten. Zal er óók wat lekkers in te vinden zijn de volgende dag? We gaan het zien…

Allergie?
De Sint en Pieten weten veel van de kinderen, dus wordt er bij een traktatie rekening gehouden met voedingsallergieën.
Toch kan het wel eens verwarrend zijn met zoveel kinderen en zoveel verschillende allergieën.

We vragen de ouders van kinderen met een voedselallergie, de leerkracht hier voor donderdag 24 november over te informeren via een e-mail, graag met een CC aan het OR team (sinterklaas@ordepijler.nl), zodat er afstemming mogelijk is over de mogelijkheden.

We weten dat de Sint graag wilt, dat alle kinderen kunnen meegenieten van het feest.

4 december
Op vrijdag 4 december vieren we in ieder geval de verjaardag van Sinterklaas op school.

De leerlingen van de grote Pijler zijn deze dag om 12:00 uur uit en leerlingen van de kleine Pijler om 12:15 uur.