Binnen een school is de ouderraad onmisbaar.
De ouders leveren samen met de leerkrachten een belangrijke bijdrage aan allerlei schoolactiviteiten;
het sinterklaas- en kerstfeest, schoolreis, sportdag, ouderavonden, et cetera. Deze activiteiten zouden niet georganiseerd kunnen worden als er geen ouders bereid zouden zijn te helpen bij de voorbereiding en begeleiding.

Alle ouders zouden in principe actief OR-lid kunnen worden, maar dat vergadert een beetje lastig.
Op zo’n grote school als de Pijler is een OR bestaande uit een tiental ouders noodzakelijk. Ze ontlasten de leerkrachten bij het organiseren van activiteiten voor de school.
Deze groep kiest zelf een voorzitter, secretaris en penningmeester. Zij vormen het dagelijks bestuur van de OR.

Als u interesse hebt in een functie, neemt u dan gerust contact op met de directie of de groepsleerkracht, of stuur een mailtje naar secretaris@ordepijler.nl.

De volgende ouders maken deel uit van de ouderraad:

Naam Ouder, verzorger van Functie
Nilza Lopes Dilara en Lyam